Lees hier meer over onze diensten

Google SEA

Waarom zou je voor Google SEA (Search Engine Advertising) kiezen? Als je bovenaan wilt staan in Google, dan zul je gebruik moeten maken van Adwords. Google Adwords werkt met een pay-per-click systeem: Voor iedere keer dat een bezoeker op de advertentie klikt, betaal je een bepaald bedrag. Zo zorg je ervoor dat jouw advertentie naar boven komt als een bezoeker een bepaald zoekwoord intoetst.

SEO is een afkorting van ”Search Engine Optimization” (Het optimaliseren van zoekmachines). Door een effectief gebruik van SEO technieken is het mogelijk om meer bezoekers naar jouw website te trekken. Niet alleen is het zo dat er meer bezoekers komen, ook de juiste bezoekers met de juiste interesses komen naar jouw website, omdat jouw website hiervoor is geoptimaliseerd. Veel bedrijven die online present zijn, zijn afhankelijk van de SEO, omdat zij online verkeer uit Google willen genereren.

Social Media Advertenties is het gebruik maken van verschillende social media platformen om in contact te komen met jouw ideale doelgroep. Je kunt hier denken aan het bekender worden van jouw merk, meer conversies krijgen, merkreputatie verbeteren en je klanttevredenheid te vergroten. 

Een belangrijk onderdeel van social media advertenties is dat je kwalitatieve content hebt, maar daar draait het niet alleen om. Belangrijke aspecten die naar voren komen zijn ook: resultaten analyseren, advertenties optimaliseren, volgers betrekken bij het merk en natuurlijk luisteren naar wat jouw doelgroep te zeggen heeft. Veel bedrijven zien maar één van deze aspecten, maar dat zorgt ervoor dat zij minder succesvol zijn online. 

Wat de huidige situatie ook is: we beginnen altijd met een strategiegesprek. In dit gesprek gaan wij gedetailleerd kijken naar de activiteiten binnen het bedrijf en analyseren waar verbeterpunten liggen. Uiteindelijk is het doel om een probleem op te lossen binnen het bedrijf en daarom is het belangrijk om erg transparant te zijn tijdens dit gesprek.

Zodra het duidelijk is voor ons wat er aan de hand is, zullen wij een rapport opmaken met duidelijke aanbevelingen wat er kan veranderen en wat er gedaan moet worden om het probleem zo effectief en efficiënt mogelijk op te lossen.

Wij streven ernaar om deel te maken van jouw succesverhaal!